022 628 888
022 260 887
079 406 290
079 118 817
 

Despre noi

Agentia de transport si turism SC "Dinas Alexa" SRL / ALEXA TOUR Travel Agency a fost fondata in anul 1996 ca agentie de transport oferind servicii de calitate in domeniul transportului national si international de calatori pe rute regulate si ocazionale conform acordului Interbus., din anul 2009 activeaza ca agentie de turism, mai tirziu devenind operator de turism, calificindu-se, totodata, drept unul din principalii tur operatori locali /nationali/ pe segmentul GRECIA.

Compania ALEXA TOUR Travel Agency ofera, în contextul Destinatia Grecia, un spectru larg de hotele din regiunile: Halkidiki, Creta, Rhodos, Corfu, Zakhyntos, Mikonos, Santorini, Thassos, Kos, Egina etc.; precum si multe alte destinatii din intreaga lume: Turcia, Bulgaria, Romania, Muntenegru, Cipru, Croatia, Austria, Italia, Spania, Egypt, EAU, Maldive, Sri Lanka, Tailanda etc.
Echipa noastra, avind o experienta vasta in domeniul turismului va gasi cele mai bune oferte de vacanta pentru Dvs! Serviciile prestate la o calitate superioara si preturile competitive sunt obiectivele propuse de catre compania noastra.

In portofoliul agentiei noastre pe parcursul a 21 ani de activitate, ne bucuram de o lista de parteneri care pe parcursul anilor au ramas clienti fideli ai agentiei noastre: Federatia de Atletism din RM, Camera de Comert si Industrie a RM, Echipa de fotbal Sherif, Teatrul National Satiricus, Teatrul Licurici, Teatrul de Operă si Balet, Colegiul National de Coregrafie a RM, Agentia de Cooperare Internationala a Germaniei - GIZ, Education advising center - EAC, Agentii de turism: Sovada Tur, Admiral Tur, City Tour, Cheie Tur,Tur-Magazin, Gulliver, Rakurs Grup, Ideal Tur, Royal Tour etc.


 Serviciile prestate de reprezentantii companiei noastre sunt de inalta calitate, fiecare straduindu-se sa depuna tot efortul pentru ca clientul sa ramina multumit si cu emotii pozitive.
  Agentia SC "Dinas Alexa" SRL / ALEXA TOUR Travel Agency dispune de o echipă de manageri si conducatori auto profesionisti. Pentru noi, prioritar este siguranta, confortul si buna reputatie! 


Calatoria Dumneavoastra trebuie sa fie una sigura, eficienta si comoda!