022 628 888
022 260 887
079 406 290
079 118 817
 

PRAGA - ORAS DE VIS

TUR EXCURSIONAL CHISINAU – PRAGA -  KUTNA HORA – CHISINAU
 Perioada turului: 27.10.2018 – 01.11.2018

27.10.2018 - Plecare spre Praga (10:00).
28.10.2018  – sosire, cazare intr-un hotel de 3 *. Timp liber. La solicitarea grupului organizam croaziera pe  Vltava – 30 euro / pers, care include program excursionist cu ghid local si o cina gustoasa (bauturile nu sunt incluse).
29.10.2018  – Mic dejun, la 9:30 incepe city tour de oras cu ghidul local.
Vom vizita:
Castelul Praga – Catedrala Sf. Vit  – Old Royal Palace – New Royal Palace – Podul Carol – zona cruciaților – Clementinum – Marian Piața – Piața Orașului Vechi – Ceasul Astronomic Orloj – Biserica Tyn – Templul Sf. Nicolae – Teatrul Estates – Carolinum – zona St. Muzeul Natsinalny, fara a intra in templele – Václav. De asemenea, vom putea vedea celebrul „Dancing House“ si manastirea Emmausky. Masa de prinz la unul dintre restaurantele din strada (la dorinta, contra cost) . Intoarcere la hotel. Timp liber.
30.10.2018  – Mic dejun, zi libera pentru Praga:
SAU:
– Optional, dar foarte recomandam! In aceasta zi, putem vizita Bisericica pe oase din Kutna Hora si faimosul castel Žleby! Pretul intregului tur este de doar 30 de euro, cel putin 30 de persoane. Turul are loc toata ziua. Daca luam excursii separate – fiecare dintre ele costa aproximativ 40 de euro!
Excursie la Kutna Hora (Biserica Sf. Barbara si faimoasa biserica de pe oase – osuar)
Doar la o ora de la Praga este un oras uimitor  Kutna Hora, care atrage turisti din intreaga lume sa viziteze capela de cimitirul Tuturor Sfintilor. Este unic in decoratiunile sale cu cranii umane reale și oase. Osuarul este nu numai un obiect istoric, la care va asteptati.  Veti avea posibilitatea sa admirati frumusetea Catedralei Maicii Domnului, reconstruita in stilul baroc gotic, precum si mindria principala a orasului – Catedrala Sf. Barbara, care a fost construita mai mult de 400 de ani si se considera a doua dupa dimensiuni in Europa.
Castelul Žleby (Zámek Žleby), construit in spiritul romantismului, este situat la 20 km de orasul Kutna Hora. Intreg aspectul sau seamana cu un basm cu castele cavaleresti. Prima mentiune a castelului dateaza din 1289.
In timpul unei vizite la Castelul Žleby puteți explora, sala de interior cavaleri si o veranda, o capela veche. Castelul este inconjurat de un frumos parc englezesc, in care se spune ca exista un cerb alb. Legenda spune ca, daca il vezi – vei fi fericit toata viata. Vom vizita si  o capela, Wenceslas,  cu fresce rare, vom merge pe jos printr-o galerie cu arcade, si vom simti spiritul Evului Mediu si peisaje uimitoare.
Linga castelul  Žleby este o gradina zoologica, in care puteti vedea cerbi albi si pasari de prada.
31.10.2018  – Mic dejun. La ora 13:00 – plecare de la hotel in Chisinau.
01.11.2018Sosire la Chisinau.

*Programul turului poate fi schimbat nesemnificativ: excursia optionala din Kutna Hora cu or. Dresden, respectiv prin Kutna Hora vom trece in ultima zi la plecare spre casa.
 
Pret: 175 euro in camera DBL sau 160 de euro  in camera TRPL
 
Pretul include:

- cazare in hotel de 3 * (3 nopti in Praga, locație convenabila a hotelului)
- mic dejun la hotel
- autocar confortabil
- insotitor de grup
- excursii la Praga cu ghid local
- asigurare medicala

 Nu sunt incluse:

- biletele la muzee, prinz, cina;
- excursii optionale
- bilete pentru transportul public